Free shipment to shops for orders +500DKK (Denmark) & +1.000DKK (Most of Europe)

Sunread Vision Pro XL Bifokale linser

+1,5

€ 63,79
€ 45,56

SUNREAD SPORT VISION PRO – Sørger for at dit udsyn bliver mere behageligt og øjnene slapper mere af ved dårlig sigtbarhed, tåge osv., da linserne slipper mere lys ind og samtidig blokerer blåt lys (blueray teknologi)

Med “Blue Ray” -filteret får du således den bedste beskyttelse uden at gå på kompromis med lys og kontraster

Alle vores Sunread Sport leveres med bifokale linser, bifokale linser gør at du ikke behøver at skifte mellem læse- og solbriller.

Også perfekt til kørsel både i overskyet vejr, men også i regn og tåge. Fuld UV 400 beskyttelse. Husk, at UV-stråler er der, selv når solen ikke er der.

Vi anbefaler gule linser til klart vand og ved fiskeri i eksempelvis regnvejr eller når mørket falder på

Unfortunately, the variant cannot be bought, as there are no more in stock
Prices are incl. VAT

SUNREAD BIFOKALE LINSER – “SOLBRILLER MED LÆSEFELT”

Når vi bliver ældre begynder vi at lægge mærke til at synet ikke længere er som det var engang. Omtrent i 40-45 års alderen begynder den fokuserende linse i øjet, krystallinsen, at blive stivere og mindre elastisk. Dette resulterer i at linsen ikke længere kan ændre tilstand for at justere øjet til at se på forskellige afstande. For en person med normalt syn betyder det, at de finder det svært at fokusere på tæt hold men på den anden side ser godt på afstand. Denne naturlige forandring kaldes alderssyn eller presbyopi og påvirker os alle før eller senere. Men dette kan korrigeres ved hjælp af læsebriller eller bifokale linser, som hjælper os med at omstille blikket, så vi kan se godt på forskellige afstande. Styrken som behøves ved alderssyn for at se klart på nært hold varierer mellem +1,5 til +2,5. Har du brug for mere styrke så kan der være andre årsager der spiller ind og du skal derfor opsøge en optiker.


Trustpilot