Fri fragt til pakkeshops ved køb +500 DKK (Danmark) og +1.000 DKK (det meste af Europa)  

Sunread Sport Pro Bifokale linser

+2

956,00 DKK
636,00 DKK

SUNREAD SPORT PRO er solbriller til dig, der stiller ekstra høje krav til linser, der beskytter mod lange perioder med eksponering i solen.

Med “Blue Ray” -filteret får du den bedste beskyttelse uden at gå på kompromis med lys og kontraster.

100% UV400 beskyttelse (op til 420 nanometer med Blue Ray).

Vi anbefaler denne brille til fiskeri i overskyet vejr 

SUNREAD SPORT har Grilamidstel også kaldet TR90. Dette materiale er meget fleksibelt og let, hvilket gør det egnet til forskellige hovedformer.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

SUNREAD BIFOKALE LINSER – “SOLBRILLER MED LÆSEFELT”

Når vi bliver ældre begynder vi at lægge mærke til at synet ikke længere er som det var engang. Omtrent i 40-45 års alderen begynder den fokuserende linse i øjet, krystallinsen, at blive stivere og mindre elastisk. Dette resulterer i at linsen ikke længere kan ændre tilstand for at justere øjet til at se på forskellige afstande. For en person med normalt syn betyder det, at de finder det svært at fokusere på tæt hold men på den anden side ser godt på afstand. Denne naturlige forandring kaldes alderssyn eller presbyopi og påvirker os alle før eller senere. Men dette kan korrigeres ved hjælp af læsebriller eller bifokale linser, som hjælper os med at omstille blikket, så vi kan se godt på forskellige afstande. Styrken som behøves ved alderssyn for at se klart på nært hold varierer mellem +1,5 til +2,5. Har du brug for mere styrke så kan der være andre årsager der spiller ind og du skal derfor opsøge en optiker.


Trustpilot